Τα CitiZen apartments βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα προνομιούχο περιοχή του κέντρου της Ι.Π. Μεσολογγίου, αφού σε μόλις λίγα μέτρα υπάρχει super market, φούρνοι, μανάβικο, καφετέριες και fast food. Η Κεντρική Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη απέχει μόλις 220μ. από το κατάλυμα.

Περιπλανηθείτε στα σοκάκια της Παλιάς πόλη του Μεσολογγίου,  απολαύσετε την βόλτα σας  στα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα και ανακαλύψετε τη μεγάλη κληρονομιά, το πνεύμα, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ι. Π. Μεσολογγίου.

Χαλαρώστε στο λιμάνι της πόλης, βλέποντας τον ήλιο να χάνεται

Το Μεσολόγγι είναι μία πόλη κυρίως γνωστή για τη  ιστορία της καθώς επίσης και για τον πολιτισμό και την παράδοση. Μια πόλη με έντονο χαρακτήρα, ομορφιά και γοητεία. Μια πόλη που σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας αλλά και έντονες συγκινήσεις παρασυρόμενες από την ιστορία που αναδύεται σε κάθε κομμάτι της. Μια πόλη που θα σε κάνει να αισθανθείς ελεύθερος ……. οσάν το Άγαλμα της Ελευθερίας που σε καλωσορίζει στην είσοδό της…..

Περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια της Παλιάς Ιστορικής Πόλης, θαυμάζοντας τα παλιά σπίτια και τα αρχοντικά. Επισκεφτείτε το Δημοτικό Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης (Πινακοθήκη) στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα σας καθηλώσουν οι πίνακες «Η Έξοδος του Μεσολογγίου» και «Η Αυτοθυσία της Μάνας».  Επισκεφτείτε την πλατεία Πέντε Πρωθυπουργών, ως η μοναδική πόλη η οποία ανέδειξε πέντε πρωθυπουργούς. Θαυμάστε τα εκθέματα στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» στο Ιστορικό Κέντρο. Περπατήστε έως την Οικία – Μουσείο του ποιητή Κωστή Παλαμά και την Οικία – Μουσείο της οικογένειας Σπυρίδωνα Τρικούπη. Ζήστε την ιστορία της ιστορικής εξόδου, περπατώντας μέσα στον Κήπο των Ηρώων, νιώθοντας συγκίνηση και ρίγος στον χώρο όπου αγωνίστηκαν και θάφτηκαν οι μαχητές της φρουράς της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. Τους καλοκαιρινούς μήνες, διασχίζοντας έναν μοναδικό δρόμο απαράμιλλης ομορφιάς μέσα στην λιμνοθάλασσα που μόνο στο Μεσολόγγι θα βρείτε, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην αμμώδη παραλία της Τουρλίδας. Επωφεληθείτε από τις θεραπευτικές ιδιότητες που προσφέρουν τα λασπόλουτρα στα Ιαματικά Νερά της Αγίας Τριάδας. Γαληνέψτε κοιτάζοντας την λιμνοθάλασσα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα σε χρώματα που ο νους δεν μπορεί να φανταστεί. Και όλα αυτά μόλις λίγα λεπτά από το κατάλυμα  Citizen apartments.

Επισκεφτείτε την Ι.Π. Μεσολογγίου, κλείστε την διαμονή σας στο Citizen apartments και ζήστε μια μέρα ή περισσότερες σαν Ελεύθερος Άνθρωπος…. σαν Μεσολογγίτης!